logo_hvid

OM OS

LegalTech Legacy er et dansk stiftet produkt ejet af virksomheden Almian ApS og tilbyder digital dødsbosbehandling og digitale testamenter til kunder i hele Danmark.

Teamet bag virksomheden er den perfekte fusion mellem advokat-, kunde- og teknisk uddannelse og erfaring og derfor er virksomheden bygget på et solidt grundlag hvor der er taget højde for alle faktorer og særligt at du som kunde skal kunne føle dig tryg og velinformeret da vi aldrig går på kompromis med kundeoplevelsen. 

 

Legaltech Legacy har som vision at digitalisere alle de juridiske services der er muligt – helt uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Priserne skal være væsentligt lavere end advokatbranchens prisniveau, men uden at gå på kompromis med oplevelsen.

Kunden er i fokus gennem hele det digitale forløb og vi vil med en skarp kundetilfredshedsstrategi sørge for videreuddannelse og kvalitetsikring både inden for kundeservice og teknisk setup. På den måde sikrer vi en ensartet høj kvalitet igennem hele virksomheden og dermed at vi altid lever op til kundernes forventninger. 

LegalTech Legacy har et stærkt teknisk hold bag sig, som sikrer konstant udvikling og kvalitet af det digitale og tekniske setup. Dertil et hold af både juridisk erfarne og kundeservicemindede folk, der sikrer at du altid får en tryg, velinformeret og tillidsfuld oplevelse.

HØJ KVALITET TIL
LAVE PRISER

Hos Legaltech Legacy sikrer vi at jeres sag bliver behandlet effektivt og korrekt og til en
konkurrencedygtig pris. Vi sikrer fuld gennemsigtighed og I kan til hver en tid få adgang til sagen
og har I brug for juridisk støtte, så er vi her for jer.